Zamknij

Regulamin sklepu/ Polityka prywatności

Regulamin sklepu

DANE IDENTYFIKUJĄCE

dane firmy:

Sklep internetowy administrowany jest przez: Tomasz Stukan prowadzący działalność gospodarczą pod firmą DRUMSTORE Tomasz Stukan ,
NIP: 5862161399, REGON: 220161550,
wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej;

adres:
ul. Tadeusza Wendy 15, 81-341 Gdynia

dane kontaktowe:
Adres e-mail: drumstore@drumstore.pl,

Numer telefonu: 58 620 98 18 ,

numer rachunku bankowego:
22 1940 1076 3163 7660 0000 0000
Credit Agricole

SKLEP INTERNETOWY

dostępny jest pod adresem:

www.drumstore.pl,

PROFIL DZIAŁALNOŚCI

Wszystkie towary sprzedawane przez DrumStore są nowe i pełnowartościowe. Posiadamy wieloletnie doświadczenie na rynku muzycznym. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania czy wątpliwości skontaktuj się z nami z chęcią podzielimy się z Tobą naszą wiedzą i doświadczeniem..

Gwarancja solidności

Wszystkie towary sprzedawane przez firmę DRUMSTORE są nowe oraz pełnowartościowe.
Każdy towar przed wysyłką jest dokładnie sprawdzany co gwarantuje jego sprawność.

FUNKCJONALNOŚĆ

Sklep internetowy umożliwia przeglądanie dostępnych produktów muzycznych i informacji o nich. Sklep internetowy umożliwia złożenie oferty zakupu wybranego produktu, zgodnie z procedurą opisaną poniżej, w dziale Zamówienia. Za pośrednictwem Sklepu internetowego mogą być świadczone inne usługi drogą elektroniczną, o których mowa poniżej w dziale dotyczącym Świadczenia usług drogą elektroniczną.

WYMAGANIA SPRZĘTOWE

Aby w pełni korzystać z funkcjonalności Sklepu internetowego powinieneś dysponować systemem teleinformatycznym, który łącznie spełnia następujące wymagania techniczne – dostęp do internetu, możliwość korzystania ze standardowej przeglądarki internetowej, możliwość korzystania
z oprogramowania umożliwiającego odczytywanie plików umieszczanych na stronie internetowej
w różnych formatach (m.in. graficznych, dźwiękowych, multimedialnych, tekstowych, wideo itp.), posiadanie dostępu do skonfigurowanej poczty elektronicznej.

używany język:

Wszelka komunikacja związana z działalnością Sklepu internetowego odbywa się w języku polskim

ZAMÓWIENIA

składanie zamówienia:

Procedura zakupu nie jest skomplikowana i odbywa się poprzez wypełnienie formularza udostępnionego w ramach Sklepu internetowego. Prosimy w nim o podanie danych teleadresowych niezbędnych do realizacji zamówienia (imię, nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mail, ewentualnie login oraz hasło jeżeli posiadasz swoje konto w naszym Sklepie), umieszczenie interesujących Ciebie produktów w koszyku, wybór opcji zapłaty oraz transportu.

finalizacja zamówienia:

Każdorazowo procedura zamówienia kończy się kliknięciem przez Ciebie na przycisk oznaczony „zamawiam i płacę”, co stanowi potwierdzenie, że prawidłowo wypełniono formularz zamówienia.

potwierdzenie przyjęcia zamówienia:

Skuteczne złożenie zamówienia powoduje, iż system generuje automatyczną odpowiedź, przesłaną na adres poczty elektronicznej wskazany w formularzu. Potwierdzenie otrzymania oferty zakupu nie jest równoznaczne z akceptacją oferty.

przyjęcie oferty:

Jeżeli realizacja zamówienia jest możliwa, na Twój adres poczty elektronicznej zostanie wysłana wiadomość elektroniczna z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia do realizacji. Potwierdzenie przyjęcia zamówienia do realizacji stanowi o akceptacji przez nas złożonej przez Ciebie oferty
i skutkuje zawarciem umowy sprzedaży.

brak produktu:

W wyjątkowych przypadkach (np. w razie braku produktu w magazynie lub w razie braku możliwości sprowadzenie produktu do Polski) realizacja transakcji wskazanej w zamówieniu może nie być możliwa. O takiej sytuacji niezwłocznie poinformujemy Cię drogą mailową lub telefoniczną. Jeżeli dokonałeś jakiejkolwiek płatności związanej z takim zamówieniem zostanie ona niezwłocznie zwrócona.

CENY I PŁATNOŚĆ

waluta:

wszelkie ceny prezentowane w naszym Sklepie są podane w polskich złotych i są cenami brutto (uwzględniają podatek VAT).

Koszty dostawy:

Podane ceny nie uwzględniają kosztów dostawy, które są zależne od wybranego sposobu realizacji zamówienia, wartości zamówienia, przewoźnika oraz wagi produktów. Całkowita cena wraz ze wszystkimi kosztami, w szczególności kosztami dostawy, jest podana po wypełnieniu przez Ciebie formularza zamówienia, przed kliknięciem przycisku „Zamawiam i płacę”.

sposoby zapłaty:

Po umieszczeniu interesujących Ciebie produktów w koszyku zobaczysz dostępne dla danego towaru formy płatności.

Dostępne opcje to:

przelew na nasze konto: 22 1940 1076 3163 7660 0000 0000
Credit Agricole / DrumStore Tomasz Stukan

szybkie płatności online za pośrednictwem serwisu PayU,

Dostępne metody płatności

Karty płatnicze:

  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Electronic
  • Maestro

Szybkie przelewy internetowe

płatność za pobraniem – zgodnie z umową kurierską; przy płatności u kuriera, realizujemy wyłącznie zamówienia do 10 tys. złotych. Wszystkie zamówienia powyżej kwoty 10 tys. złotych przy dostawie przez kuriera muszą być opłacone jako przedpłata (przelewem tradycyjnym, szybkie płatności lub kartą płatniczą).

NEGOCJACJE CENY I PROMOCJE

rabaty:

Prowadzimy bardzo korzystną politykę rabatową. Jeżeli jest to Twój kolejny zakup w naszym Sklepie albo kupujesz jednocześnie kilka produktów skontaktuj się z nami. Postaramy się aby Twoje zakupy były jeszcze bardziej korzystne.

promocje:

Jeżeli szukasz okazji, odwiedzaj stronę naszego Sklepu. Często organizujemy różne promocje.
W przypadku sprzedaży promocyjnej oraz wyprzedaży, na które przeznaczona jest ograniczona liczba towaru, realizacja zamówienia następować będzie według kolejności wpływania potwierdzonych zamówień na te towary, aż do wyczerpania zapasów objętych tą formą sprzedaży.

DOSTAWA

Sposoby dostawy:

Zamówione produkty doręczamy za pośrednictwem kuriera.

termin dostawy:

Zamówione produkty wysyłamy w terminie 1-3 dni roboczych od dnia pojawienia się płatności za produkt i koszty wysyłki na naszym koncie. W przypadku wybrania opcji płatności za pobraniem zamówione produkty wysyłamy w terminie 1-3 dni roboczych od dnia potwierdzenia przyjęcia zamówienia do realizacji. W przypadku wydłużenia się terminu realizacji niezwłocznie Cie o tym poinformujemy droga mailową lub telefoniczną. Obok każdego produktu z naszej oferty jest wpisany termin realizacji.

odbiór osobisty:

Zawsze możliwy jest odbiór osobisty w naszym sklepie stacjonarnym przy ul. Tadeusza Wendy 15
w Gdyni (w budynku Morskiej Agencji Gdynia).

PRAWO ODSTĄPIENIA OD UMOWY

kto może odstąpić:

Doskonale zdajemy sobie sprawę, że zakupy w internecie wiążą się z ryzykiem. W szczególności instrumenty muzyczne muszą odpowiadać Tobie zarówno pod względem brzmienia jak i wyglądu. Dlatego naszym Klientom zapewniamy możliwość odstąpienia umowy bez podania przyczyny.

termin odstąpienia:

Odstąpić od umowy możesz w terminie 14 dni od dnia objęcia rzeczy w posiadanie przez Ciebie, bądź osobę przez Ciebie upoważnioną. Do zachowania terminu wskazanego w zdaniu poprzednim wystarczające jest wysłanie oświadczenia przed jego upływem.

sposób złożenia oświadczenia o odstąpieniu:

prawo odstąpienia możesz wykonać poprzez złożenie oświadczenia na formularzu, którego wzór jest dostępny w załączniku nr 2 do ustawy o prawach konsumenta z dnia 30 maja 2014 r., a także na stronie internetowej naszego sklepu link, jednak nie jest to obowiązkowe. Oświadczenie można przesłać do nas pocztą elektroniczną bądź pocztą tradycyjną .

koszty odstąpienia:

Odstąpienie od umowy odbywa się bez ponoszenia kosztów innych niż: bezpośrednie koszty zwrotu oraz dodatkowe koszty wynikające z wyboru przez Ciebie, innego niż najtańszy, oferowany przez nas, sposób dostawy produktu.

zwrot płatności:

Zwrot dokonanych przez Ciebie płatności, w tym kosztów dostarczenia towarów (z wyjątkiem dodatkowych kosztów wynikających z wybranego przez Ciebie sposobu dostarczenia innego niż najtańszy zwykły sposób dostarczenia oferowany w naszym sklepie) zostanie dokonany niezwłocznie, a w każdym przypadku nie później niż w terminie 14 dni od dnia otrzymania oświadczenia o odstąpieniu od umowy sprzedaży.

używanie produktu:

Nie ma żadnych przeciwwskazań abyś sprawdził sprzęt muzyczny w trakcie tych 14 dni. Pamiętaj jednak żeby używać go w sposób w jaki czyniłbyś to w sklepie stacjonarnym dokonując sprawdzenia sprzętu.

ZWROTY TOWARU ZAKUPIONEGO W SALONIE STACJONARNYM DRUMSTORE /NIE PRZEZ INTERNET/

Zwroty towaru są możliwe w przeciągu 2 tygodni po okazaniu dowodu zakupu.
Jednakowoż klient otrzymuje w zamian kredyt sklepowy o wartości zakupionego sprzętu, możliwa jest również wymiana towaru na inny produkt
Nie zwracamy gotówki.

GWARANCJA

treść gwarancji:

W naszym sklepie sprzedajemy produkty nowe renomowanych marek. Każdorazowo do zakupionego u nas produktu wydawana jest gwarancja producenta. Dokument gwarancji dostarczany jest do Ciebie razem z produktem.

sposób wykonania gwarancji:

Zakres gwarancji producenta i sposób jej wykonania określony jest w dokumencie gwarancji. Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z wykonaniem prawa wynikającego z gwarancji skontaktuj się z nami. Z chęcią pomożemy.

REKLAMACJE

odpowiedzialność:

Odpowiadamy za wady fizyczne i prawne produktach na zasadach przewidzianych w ustawie z dnia 23 kwietnia 1964 r. – Kodeks cywilny.

sposób składania:

Reklamacje mogą być zgłaszane pisemnie na adres: ul. Tadeusza Wendy 15, 81-341 Gdynia, bądź za pomocą poczty elektronicznej na adres: drumstore@drumstore.pl oraz telefonicznie : 58 620 98 18 .

ŚWIADCZENIE USŁUG DROGĄ ELEKTRONICZNĄ

funkcjonalności:

Niezależnie od sprzedaży produktów na stronie naszego sklepu możesz skorzystać z usług świadczonych drogą elektroniczną. Przede wszystkim możesz założyć u nas swoje konto. Założenie konta daje Tobie możliwość podglądu statusu realizacji zamówień i historii zakupów, możliwość otrzymania rabatów i kuponów promocyjnych, a także powoduje, że nie będziesz musiał wprowadzać swoich danych przy kolejnych zakupach. Założenie i prowadzenie konta jest bezpłatne.

informacja handlowa:

Zakładając u nas konto możesz wyrazić zgodę na otrzymywanie od nas informacji handlowej dotyczącej naszych produktów i usług, dostępnych promocji i rabatów. Wyrażenie zgody następuje przez zaznaczenie odpowiedniego pola w formularzu rejestracyjnym. W każdej chwili możesz cofnąć Swoją zgodę, informując nas o tym, pisemnie na adres: ul. Tadeusza Wendy 15, 81-341 Gdynia, bądź za pomocą poczty elektronicznej na adres: drumstore@drumstore.pl.

zawarcie umowy:

Zawarcie umowy o świadczenie usług drogą elektroniczną następuje z chwilą dokonania rejestracji konta na naszej stronie. Dla dokonania rejestracji należy wypełnić formularz dostępny na naszej stronie internetowej.

zakaz dostarczania treści bezprawnych

Korzystając z naszych usług nie możesz dostarczać treści bezprawnych, obraźliwych, obscenicznych bądź dyskryminujących, a także danych powodujących zachwianie pracy, przeciążenie systemów informatycznych lub nieuprawnione modyfikowanie danych zawartych na stronie internetowej naszego sklepu.

rozwiązanie umowy:

rozwiązać umowę o świadczenie usług drogą elektroniczną możesz w każdym czasie, składając oświadczenie o rozwiązaniu umowy, pisemnie na adres: ul. Tadeusza Wendy 15, 81-341 Gdynia, bądź za pomocą poczty elektronicznej na adres: piano@pianostore.pl.

Reklamacje dotyczące usługi świadczonej drogą elektroniczną:

Jeżeli masz jakieś uwagi lub zastrzeżenia dotyczące świadczonych przez nas usług elektronicznych skontaktuj się z nami. Z chęcią odpowiemy na wszystkie Twoje pytania. Możesz również złożyć w tym zakresie reklamację, pisemnie na adres: ul. Tadeusza Wendy 15, 81-341 Gdynia, bądź za pomocą poczty elektronicznej na adres: drumstore@drumstore.pl.

ryzyka związane z korzystaniem z usług świadczonych drogą elektroniczną:

korzystanie z usług świadczonych drogą elektroniczną za pośrednictwem sieci internet wiąże się z ryzykiem. Podstawowym zagrożeniem jest możliwość zainfekowania systemu teleinformatycznego przez złośliwe oprogramowanie w tym tzw. wirusy, robaki i konie trojańskie. By uniknąć zagrożeń z tych związanych zaleca się, by osoby korzystające ze sklepu internetowego zainstalowały na swoim urządzeniu oprogramowanie antywirusowe i na bieżąco je aktualizowały.

REKOMENDACJE

Myślę iż najlepszą rekomendacją są komentarze wystawiane przez klientów na naszych aukcjach allegro, zaufane opinie ceneo, opineo
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1130033

Opinie o Drumstore.pl na Opineo.pl

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Ochrona danych osobowych jest dla DrumStore niezwykle ważne i chcemy, aby każdy klient wiedział, w jaki sposób je przetwarzamy. Dlatego sporządziliśmy Politykę prywatności, która opisuje sposób ochrony i przetwarzania danych osobowych.

Kto kontroluje Twoje dane osobowe?
Firma DrumStore jest administratorem przekazywanych nam danych osobowych. DrumStore chroni Twoje dane na mocy odpowiedniego prawa o ochronie danych osobowych.

Dane firmy:
DrumStore Tomasz Stukan
Ul. Tadeusza Wendy 15
81-341 Gdynia
NIP 586-216-13-99
Regon 220161550

Gdzie przechowujemy Twoje dane?
Zebrane dane osobowe przechowujemy w siedzibie firmy DrumStore na zabezpieczonym serwerze w sieci wewnętrznej DrumStore. Zgromadzonych danych osobowych nie przekazujemy wbrew prawu podmiotom trzecim. Przetwarzane przez nas dane osobowe są zaszyfrowane. DrumStore oświadcza, że dane osobowe Kupującego przetwarzane są na podstawie umowy i w celu jej realizacji, zgodnie z zasadami określonymi w ogólnym rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) o ochronie danych (RODO) oraz że stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe użytkowników przed udostępnieniem ich osobom nieupoważnionym, utratą czy uszkodzeniem.

Kto ma dostęp do Twoich danych?
Nigdy nie przekazujemy Twoich danych, nie sprzedajemy ich ani nie wymieniamy się nimi w celach marketingowych z podmiotami spoza firmy DrumStore. Do danych osobowych zbieranych przez DrumStore mają bezpośredni dostęp jedynie upoważnieni pracownicy lub współpracownicy DrumStore oraz uprawnione osoby zajmujące się obsługą sklepu internetowego DrumStore, którym zostały udzielone stosowne pełnomocnictwa. Dane przekazywane podmiotom zewnętrznym są używane tylko do świadczenia Ci naszych usług. Szczegółowe informacje na temat kategorii podmiotów zewnętrznych znajdziesz pod opisem procesów poniżej.

Jakie masz prawa:


Prawo dostępu do danych:
W każdej chwili masz prawo zażądać informacji o tym, które Twoje dane osobowe przechowujemy. Aby to zrobić, skontaktuj się z DrumStore – otrzymasz te informacje pocztą e-mail.

Prawo do przenoszenia:
Gdy DrumStore przetwarza Twoje dane osobowe w sposób zautomatyzowany, na podstawie Twojej zgody lub zawartej umowy, masz prawo otrzymać kopię swoich danych w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym i możliwym do odczytania formacie. Kopia ta może zostać przesłana do Ciebie lub do innego podmiotu. Dotyczy to wyłącznie danych osobowych, które zostały nam przekazane.

Prawo do poprawiania danych:
Masz prawo zażądać poprawienia swoich danych osobowych, jeśli są one niepoprawne, a także do uzupełnienia niekompletnych danych. Jeśli masz konto na DrumStore możesz edytować swoje dane osobowe na stronie swojego konta w DrumStore.

Prawo do usunięcia danych:
Masz prawo w każdej chwili usunąć jakiekolwiek dane przetwarzane przez DrumStore, z wyjątkiem następujących sytuacji:

  • masz niezakończone postępowanie z Działem Obsługi Klienta
  • masz otwarte zamówienie, które nie zostało jeszcze wysłane lub zostało wysłane tylko częściowo
  • masz nieuregulowany dług wobec DrumStore, niezależnie od metody płatności
  • Twój dług został sprzedany firmie zewnętrznej w ciągu ostatnich trzech lat lub jednego roku (w przypadku klientów, którzy zmarli)
  • Twój wniosek kredytowy został odrzucony w ciągu ostatnich trzech miesięcy
  • Jeśli dokonałaś(eś) jakikolwiek zakupów, zachowamy Twoje dane osobowe dotyczące transakcji w celach księgowych

Prawo do niewyrażenia zgody na marketing bezpośredni:
Masz prawo nie zgodzić się na otrzymywanie materiałów marketingu bezpośredniego. Jeśli wyraziłeś dobrowolną zgodę na otrzymywanie materiałów marketingowych,
możesz w każdej chwili z niej zrezygnować w następujący sposób:

  • wykonując instrukcje zawarte w każdej takiej wiadomości e-mail
  • kontaktując się mailowo z DrumStore

Prawo do ograniczenia:
Masz prawo zażądać, aby DrumStore ograniczył przetwarzanie Twoich danych osobowych pod następującymi warunkami:

  • jeśli nie zgodzisz się na przetwarzanie danych na podstawie uzasadnionego interesu DrumStore, wtedy DrumStore ograniczy jakiekolwiek przetwarzanie takich danych po zweryfikowaniu, czy istnieje taki uzasadniony interes.
  • jeśli zgłosisz, że Twoje dane osobowe są niepoprawne, wtedy DrumStore musi ograniczyć jakiekolwiek przetwarzanie danych do momentu zweryfikowania ich poprawności.
  • jeśli przetwarzanie danych jest niezgodne z prawem, wtedy możesz nie zgodzić się na wykasowanie danych osobowych i zamiast tego zażądać ograniczenia używania Twoich danych osobowych.
  • jeśli DrumStore nie potrzebuje już Twoich danych osobowych, ale są one wymagane do zgłoszenia lub oddalenia roszczenia.

Jak możesz korzystać ze swoich praw?
Bardzo poważnie podchodzimy do ochrony danych, dlatego razie pytań lub wątpliwości, napisz na adres drumstore@drumstore.pl.

Uaktualnienia naszych Zasad prywatności:
W przyszłości może zajść konieczność aktualizacji Polityki prywatności. Ich najnowsza wersja będzie zawsze dostępna na naszej stronie. Będziemy informować o każdej zmianie treści Polityki prywatności, na przykład o zmianach dotyczących celu, w jakim korzystamy z Twoich danych osobowych.


ZAKUPY ONLINE


1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jesteśmy my; DrumStore Tomasz Stukan

Dane firmy:
DrumStore Tomasz Stukan
Ul. Tadeusza Wendy 15
81-341 Gdynia
NIP 586-216-13-99
Regon 220161550

2. Dlaczego używamy Twoich danych osobowych?
Używamy Twoich danych osobowych do zarządzania zakupami dokonanymi online w DrumStore w celu przetwarzania Twoich zamówień i zwrotów oraz wysyłania Ci powiadomień o statusie dostawy lub w przypadku jakichkolwiek problemów z dostawą produktów. Będziemy używać Twoich danych osobowych do zarządzania Twoimi płatnościami. Będziemy też używać Twoich danych do przetwarzania reklamacji i zgłoszeń gwarancyjnych dotyczących produktów.
Dzięki danym osobowym możemy Cię zidentyfikować i sprawdzić, czy Twój wiek kwalifikuje Cię do zakupów online, a także potwierdzić Twój adres z podmiotami zewnętrznymi.
Chcemy zaoferować Ci różne metody płatności i dokonamy analizy, aby sprawdzić, jakie metody płatności są dla Ciebie dostępne – w tym celu sprawdzimy Twoją historię wiarygodności kredytowej.


3. Jakie dane osobowe przetwarzamy?
Będziemy przetwarzać następujące dane osobowe:

  • dane kontaktowe, takie jak imię i nazwisko, adres, adres e-mail i numer telefonu
  • informacje na temat płatności i historię płatności
  • informacje kredytowe
  • informacje na temat zamówień

Jeśli masz konto DrumStore, będziemy też przetwarzać Twoje dane osobowe przekazane w związku z tym kontem m.in.:

  • identyfikator konta
  • historię zakupów

4. Kto ma dostęp do Twoich danych osobowych?
Twoje dane osobowe, które są przekazywane podmiotom zewnętrznym, są używane tylko do świadczenia Ci wymienionych powyżej usług. Otrzymują je firmy, które potwierdzają Twój adres, agencje komunikacji, które wysyłają potwierdzenia zamówień, magazyny i firmy kurierskie, które dostarczają zamówienia, firmy realizujące płatności w celu przetworzenia płatności, agencje badania wiarygodności kredytowej w celu weryfikacji tożsamości i sprawdzenia zdolności kredytowej oraz firmy windykacyjne.

5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.

6. Na jakiej podstawie prawnej przetwarzamy Twoje dane osobowe?
DrumStore musi przetwarzać Twoje dane osobowe, aby być w stanie świadczyć usługi i dostarczać zamówienia.
Podstawą prawną przetwarzania danych jest Pani/Pana dobrowolna zgoda.

7. Jak długo będziemy przechowywać Twoje dane?
Będziemy przechowywać Twoje dane tak długo, jak długo będziesz aktywnym klientem.

8. Przysługują Pani/Panu żądanie dostępu do danych osobowych, które Pani/Pana dotyczą oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.

9. Ponieważ podstawą przetwarzania danych jest wyrażona przez Panią/Pana zgoda, informujemy, że zgoda może być cofnięta w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

10. Przysługuje Pani/Panu wniesienie skargi do organu nadzorczego –Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

11. Podanie Pani/Pana danych jest dobrowolne. Konsekwencją niepodania przez Pana/Panią swoich danych osobowych jest niemożliwość realizacji zamówienia.


NEWSLETTER/ MARKETING BEZPOŚREDNI

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jesteśmy my; DrumStore Tomasz Stukan

Dane firmy:
DrumStore Tomasz Stukan
Ul. Tadeusza Wendy 15
81-341 Gdynia
NIP 586-216-13-99
Regon 220161550

2. Dlaczego używamy Twoich danych osobowych?
Będziemy używać Twoich danych osobowych do przesyłania Ci ofert marketingowych oraz kursów online– pocztą e-mail lub w SMS-ach.

3. Jakie dane osobowe przetwarzamy?
Przetwarzamy następujące dane osobowe:

  • dane kontaktowe, takie jak adres e-mail, numer telefonu

4. Kto ma dostęp do Twoich danych osobowych?
Dane przekazywane firmom zewnętrznym są używane wyłącznie do świadczenia usługi wymienionej powyżej i umożliwiają one agencjom marketingowym oraz dostawcom technicznym dystrybucję cyfrowych materiałów marketingu bezpośredniego.
Nigdy nie przekazujemy Twoich danych osobowych w celach marketingowych, nie sprzedajemy ich ani nie wymieniamy się nimi z podmiotami zewnętrznymi spoza DrumStore.

5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.

6. Na jakiej podstawie prawnej przetwarzamy Twoje dane osobowe?
Twoje dane osobowe są przetwarzane na mocy Twojej dobrowolnej zgody, którą wyrażasz na otrzymywanie materiałów marketingu bezpośredniego.

7. Prawo do wycofania zgody:
Masz prawo w każdej chwili wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych osobowych oraz otrzymywanie materiałów marketingu bezpośredniego.
Gdy to zrobisz, DrumStore nie będzie mógł więcej wysyłać Ci żadnych ofert w ramach marketingu bezpośredniego ani informacji przesyłanych wcześniej na podstawie zgody na przetwarzanie danych.

Możesz zrezygnować z otrzymywania materiałów marketingu bezpośredniego w następujący sposób:

  • wykonując instrukcje zawarte w każdej takiej wiadomości e-mail
  • kontaktując się z nami przez e-mail: drumstore@drumstore.pl

8. Jak długo przechowujemy Twoje dane?
Będziemy przechowywać Twoje dane do celów marketingu bezpośredniego do momentu, w którym wycofasz swoją zgodę.*

9. Przysługują Pani/Panu żądanie dostępu do danych osobowych, które Pani/Pana dotyczą oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.

10. Ponieważ podstawą przetwarzania danych jest wyrażona przez Panią/Pana zgoda, informujemy, że zgoda może być cofnięta w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

11. Przysługuje Pani/Panu wniesienie skargi do organu nadzorczego –Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

12. Podanie Pani/Pana danych jest dobrowolne. Konsekwencją niepodania przez Pana/Panią swoich danych osobowych jest niemożliwość realizacji usługi.


KONTO W DRUMSTORE

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jesteśmy my; DrumStore Tomasz Stukan

Dane firmy:
DrumStore Tomasz Stukan
Ul. Tadeusza Wendy 15
81-341 Gdynia
NIP 586-216-13-99
Regon 220161550

2. Dlaczego używamy Twoich danych osobowych?
Będziemy używać Twoich danych osobowych do założenia i prowadzenia Twojego konta oraz w celu świadczenia Ci spersonalizowanych usług na stronie DrumStore.
Udostępnimy Ci Twoją historię zamówień oraz informacje na temat zamówień i umożliwimy zmianę ustawień konta (w tym również preferencji marketingowych). Udostępnimy Ci też łatwy sposób poprawiania i aktualizowania takich informacji, jak dane kontaktowe czy informacje o płatnościach. Ponadto umożliwimy Ci zapisywanie produktów w koszyku.

3. Jakie dane osobowe gromadzimy?
Zawsze przetwarzamy Twój adres e-mail oraz hasło, które nam przekazujesz w momencie zakładania konta w DrumStore.

4. Będziemy przetwarzać następujące dane, jeśli zgodzisz się je udostępnić:

  • dane kontaktowe, takie jak imię i nazwisko, adres, numer telefonu

Jeśli dokonasz zakupu, będziemy przetwarzać następujące dane osobowe:

  • historia zakupów
  • informacje na temat dostawy
  • historia płatności

5. Kto ma dostęp do Twoich danych osobowych?
Dane przekazywane firmom zewnętrznym są używane wyłącznie do świadczenia usług wymienionych powyżej.

6. Na jakiej podstawie prawnej przetwarzamy Twoje dane osobowe?
Twoje dane osobowe są przetwarzane na mocy Twojej dobrowolnej zgody, którą wyrażasz w momencie zakładania konta DrumStore.

7. Prawo do wycofania zgody:
W każdej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Gdy to zrobisz, Twoje konto zostanie zamknięte, a DrumStore nie będzie mógł oferować Ci usług wymienionych powyżej.

8. Jak długo przechowujemy Twoje dane?
Będziemy przechowywać Twoje dane tak długo, jak długo będzie aktywne Twoje konto DrumStore.
Masz prawo w każdym momencie zamknąć swoje konto; jeśli to zrobisz, konto zostanie zlikwidowane i uznamy Cię za nieaktywnego użytkownika. Zachowamy Twoje dane osobowe, jeśli będzie to wymagane przez prawo lub w przypadku niezakończonego sporu.
Po zamknięciu konta Twoje dane zostaną usunięte.

9. Przysługują Pani/Panu żądanie dostępu do danych osobowych, które Pani/Pana dotyczą oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.

10. Ponieważ podstawą przetwarzania danych jest wyrażona przez Panią/Pana zgoda, informujemy, że zgoda może być cofnięta w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

11. Przysługuje Pani/Panu wniesienie skargi do organu nadzorczego –Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

12. Podanie Pani/Pana danych jest dobrowolne. Konsekwencją niepodania przez Pana/Panią swoich danych osobowych jest niemożliwość realizacji zamówienia.


PLIKI COOKIE

Cookie to mały plik tekstowy, który jest zapisywany na dysku Twojego komputera lub urządzenia mobilnego, a następnie, podczas kolejnych wizyt, pobierany z niego. Jeśli korzystasz z naszych usług, zakładamy że zgadzasz się na używanie plików cookie.

Jak używamy plików cookie?
Trwałych plików cookie używamy do przechowywania informacji o Twojej preferowanej stronie startowej . Będziemy też używać plików cookie do zapisywania Twoich ulubionych produktów.
Plików cookie sesji używamy na przykład, kiedy użytkownik skorzysta z funkcji filtrowania produktów, a także do sprawdzenia, czy jest zalogowany lub czy włożył do koszyka jakiś produkt.
Używamy zarówno naszych plików cookie, jak i plików cookie podmiotów zewnętrznych w celu gromadzenia statystyk oraz danych użytkowników w formie zagregowanej oraz indywidualnej, a także narzędzi analitycznych do optymalizacji naszej strony i przedstawiania oferty interesującej dla użytkownika.
Niektóre pliki cookie podmiotów zewnętrznych są dodawane przez usługi, które są dostępne na naszych stronach, ale znajdują się poza naszą kontrolą. Te pliki cookie są dodawane przez serwisy społecznościowe, takie jak Twitter czy Facebook o i są powiązane z możliwością użytkownika do udostępniania treści w serwisach, których ikony są widoczne na stronie.

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości

Pliki cookie wykorzystujemy w celu:

  • zapamiętywania informacji o Twojej sesji
  • statystycznym
  • marketingowym
  • udostępniania funkcji Sklepu

Aby dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce.
Jeśli nie wyłączysz wykorzystywania plików cookies w ustawieniach przeglądarki, oznacza to, że wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie.

x zwiń

NASZ SKLEP WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies i podobnych technologii w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach reklamowych i statystycznych.
W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Korzystając z naszego sklepu bez zmiany ustawień w przeglądarce internetowej dotyczącej cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.
Więcej informacji